Zdravě jíst : veganská, bez pšenice, bez cukru, bez tropických plodin /
70 receptů, které spojuje absence bílé mouky, cukru, palmového oleje a tropických plodin. Všechna jídla jsou 100% rostlinná a vařená s co největším důrazem na lokální produkci. Na své si přijdou lidé s dietními omezeními, vegetariáni, vegani, reduktariáni, ale rovněž všichni ti, kteří chtějí objevov...
Hlavní autor: | Špaček, Lenka |
---|---|
Další autoři: | Píšková, Monika |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Brno :
Kazda,
2019
|
Vydání: | 1. vydání |
Témata: | |
Conspectus: | 641 |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Shrnutí: |
70 receptů, které spojuje absence bílé mouky, cukru, palmového oleje a tropických plodin. Všechna jídla jsou 100% rostlinná a vařená s co největším důrazem na lokální produkci. Na své si přijdou lidé s dietními omezeními, vegetariáni, vegani, reduktariáni, ale rovněž všichni ti, kteří chtějí objevovat a poznávat nové chutě. S výjimkou několika jídel, která jsou kořeněnější, jsou obsažené pokrmy svou skladbou vhodné i do dětského jídelníčku. Nakladatelská anotace. Kráceno. |
---|---|
Fyzický popis: |
109 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 27 cm |
ISBN: |
9788088316275 |